OLIVE TREE PEOPLE is launching the globally patented Beauty and Wellness Revolution of a Generation.
October 16
OLIVE TREE PEOPLE is launching the globally patented Beauty and Wellness Revolution of a Generation.
October 16

Je winkelmandje is leeg.

Uw winkelwagen  (0 Artikel)

LeveringGratis bij bestellingen boven €45,00.
totaal (Inclusief btw.) 0,00 €

Weet je niet waar je moet beginnen?

From Tree to Beauty - Olive Tree People

SELECT YOUR LOCATION

USA flag UNITED STATES
Canada flag CANADA
European Union flag EUROPE
0

Wat is het?

Benzylsalicylaat is een natuurlijke ester die gevormd wordt uit benzylalcohol, dat van nature voorkomt in veel planten, vruchten, etherische oliën en thee, en salicylzuur, een bèta-hydroxyzuur (BHA) dat van nature aanwezig is in de bast van wilgen en de bladeren van wintergroen. Het wordt veel gebruikt in parfums en huidverzorgingsproducten vanwege de zoete, bloemige en licht balsemachtige geur.

Information

Benzylsalicylaat is een natuurlijke ester die gevormd wordt uit benzylalcohol, dat van nature voorkomt in veel planten, vruchten, etherische oliën en thee, en salicylzuur, een bèta-hydroxyzuur (BHA) dat van nature aanwezig is in de bast van wilgen en de bladeren van wintergroen. Het wordt veel gebruikt in parfums en huidverzorgingsproducten vanwege de zoete, bloemige en licht balsemachtige geur.

Waar komt het vandaan?

Benzylsalicylaat komt van nature voor in veel planten, zoals ylang-ylang, Brickellia veronicifolia en hyacint, en is een natuurlijke ester gevormd uit benzylalcohol en salicylzuur.

Wat zijn de voordelen?

Wat zijn de voordelen?

  • Aromatische verbinding:Benzylsalicylaat geeft producten van nature een aangename, zoete, bloemige geur.
  • UV-bescherming:Bij uitwendige toepassing blijft het op het huidoppervlak en absorbeert het een breed spectrum aan UV-licht, waardoor het als zonnebrandmiddel fungeert.
  • Aromatherapie:Het is een stof die in veel etherische oliën voorkomt en in verband wordt gebracht met ontspanning.
  • Aromatisch fixatief:Stabiliseert en verlengt de geur van parfums.

Hoe wordt het in onze producten gebruikt?

Benzylsalicylaat wordt gebruikt inF27 Jasmijn Gezichtsolie Serum , B32 Grapefruit Rose Body Oil Serum,En B93 Regenererende Hydroxytyrosol Lichaamsbalsem van OLIVEDA enHT Lip Buttervan OLIVE ROSE. Het is toegevoegd vanwege de natuurlijke sensorische en UV-beschermende eigenschappen, evenals de aromatherapeutische voordelen.