OLIVE TREE PEOPLE is launching the globally patented Beauty and Wellness Revolution of a Generation.
October 16
OLIVE TREE PEOPLE is launching the globally patented Beauty and Wellness Revolution of a Generation.
October 16

Je winkelmandje is leeg.

Uw winkelwagen  (0 Artikel)

LeveringGratis bij bestellingen boven €45,00.
totaal (Inclusief btw.) 0,00 €

Weet je niet waar je moet beginnen?

From Tree to Beauty - Olive Tree People

SELECT YOUR LOCATION

USA flag UNITED STATES
Canada flag CANADA
European Union flag EUROPE
0

Wat is het?

Myristylmyristaat is een ester afgeleid van myristylalcohol en myristinezuur, beide vetzuren. Het wordt veelvuldig gebruikt in huidverzorgingsproducten als verzachtend, verdikkend en huidverzorgend ingrediënt, dat kan bijdragen aan de textuur, smeerbaarheid en vochtbalans van de formule.

Information

Myristylmyristaat is een ester afgeleid van myristylalcohol en myristinezuur, beide vetzuren. Het wordt veelvuldig gebruikt in huidverzorgingsproducten als verzachtend, verdikkend en huidverzorgend ingrediënt, dat kan bijdragen aan de textuur, smeerbaarheid en vochtbalans van de formule.

Waar komt het vandaan?

Myristylmyristaat wordt verkregen door myristylalcohol, afkomstig uit kokosolie, te combineren met myristinezuur, een van nature voorkomend vetzuur dat te vinden is in nootmuskaat, kokosolie en palmolie. Het resultaat is een wasachtige, vaste ester die smelt bij contact met de huid en een glad en fluweelachtig gevoel geeft.

Wat zijn de voordelen?

Wat zijn de voordelen?

  • Bescherming:Het is een verzachtend middel dat een beschermende barrière op de huid kan vormen om vocht vast te houden en uitdroging te minimaliseren.
  • Stabiliteit:Draagt ​​bij aan de textuur, stabiliteit en smeerbaarheid van huidverzorgingsproducten, waardoor ze gemakkelijker aan te brengen en te absorberen zijn.
  • Verzachting:Draagt ​​bij aan een zachte en gladde huid, waardoor deze fluweelzacht en luxueus aanvoelt.
  • Natuurlijk:Het geeft een natuurlijke, niet-vette finish, waardoor het geschikt is voor diverse huidverzorgingsproducten.

Hoe wordt het in onze producten gebruikt?

Myristylmyristaat wordt gebruikt inF42 Corrigerende Gezichtscrème Van OLIVEDA. Het is toegevoegd vanwege de hydraterende en stabiliserende eigenschappen. Het is licht van textuur, hydrateert en brengt soepel aan, en is ideaal voor de gevoelige huid.